Salıpazarı'nda Dünya Astsubaylar Günü Ziyareti

Salıpazarı İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer,"17 Ekim dünya Astsubaylar günü nedeni ile ilçemizde yer alan Jandarma Komutanlığına kutlama ziyaretinde bulunduk" dedi

Salıpazarı'nda Dünya Astsubaylar Günü Ziyareti
22 Ekim 2019 - 13:54
Salıpazarı İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer,"17 Ekim dünya Astsubaylar günü nedeni ile ilçemizde yer alan Jandarma Komutanlığına kutlama ziyaretinde bulunduk" dedi.
Verilen görevi tam anlamıyla yerine getiren Astsubaylarla birlikte olmanın bir kez daha mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Salıpazarı İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer,” Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden’inin yanı sıra görevli bir grup Polis memurumuz ile birlikte İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay ve komutanlıkta görevli Astsubayları ziyaret ettik” dedi.
ASTSUBAYLARIMIZ ORDUMUZUN MİHENK TAŞI
Astsubayların günü unutmadıklarını vurgulayan İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, "Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ayrılmaz bir parçası olan Astsubaylarımızın günü kutlu olsun, onlar ordumuzun mihenk taşı olarak her türlü zor şartlarda, ülkemize ve necip milletimize hizmet için fedakarca çalışmaktadırlar. Yurdun dört bir yanında çalışan Astsubaylarımız ve şu an sınır ötesinde Barış Pınarı Harekatında operasyona katılan askerlerimize, kazasız belasız görevler ve başarılı bir meslek yaşamı diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun, birlik ve beraberliğimizi bozmasın"diye konuştu. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum