Reklam
Reklam
Reklam

Salıpazarı'nda Gençliğe Yatırım!

Salıpazarı ilçesinde gençlerin spor alanları ile birlikte sanatsal, bilimsel, kültürel ve sosyal olarak alternatiflerin artırılması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılacak olan Gençlik Merkezi arazisinde incelemeler yapıldı.

Reklam
Salıpazarı'nda Gençliğe Yatırım!
28 Şubat 2021 - 23:13
Reklam
Salıpazarı Kaymakamı Eray Gürsoy, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Ak Parti Salıpazarı İlçe Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yaman, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ile birlikte Gençlik Merkezi için tahsisi yapılan arazide incelemelerde bulundular. Gençlik Merkezi yapımı ile ilçede gençlerin verimli zaman geçirebilecekleri ortam ve mekânın eksikliği giderilerek kişisel gelişimleri için de alternatifler sağlanmış olacak.
Süreci Yakından Takip Ediyoruz
Salıpazarı Kaymakamı Eray Gürsoy, ülkemizin geleceği gençlerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyleyerek, “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile irtibat kurarak Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Sayın Ahmet Dilsiz ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Dr. Emre Topoğlu’ndan Gençlik Merkezi yapımı ilçe gençlerimiz için önemlidir. Gençlik Merkezi’nin kısa sürede ilçeye kazandırılması adına gerekilen tespit çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz ve süreci yakından takip ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan geçlerimiz bizim için önelidir” diye konuştu.
Gençlerimiz İçin Büyük Bir Hizmet!
Belediye Başkanı Halil Akgül gençleri önemsediklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere ve sporculara verdiği önem ve değerle bu doğrultuda, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da ilçemize gençlik merkezi yapılacağı müjdesini vermişti. Biz de gereken arazi için tahsis işlemlerini tamamladık ve artık yapım aşamasına kısa sürede geçilmesini bekliyoruz. Böylece ilçe gençlerimiz için büyük bir eksikliği de gidererek, gençlerimizi uygun olmayan ortamlar ile yanlış rol modellerden kurtararak, devletimizin kanatları altına alıp güvenli mekânlarda hizmet almalarını sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
17 İlçemize Aynı Hizmeti Götürüyoruz
Salıpazarı’nda incelemelerde bulunan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, ”Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bizlere vermiş olduğu yetki doğrultuşuna İlimizdeki 17 ilçemize spor ’un adına aynı eşitlikte hizmet veriyorum. Salıpazarı ilçemizde gelemizin teminatı olan Milli sporcuların yetişmesi için elimizden gelen tüm imkânlarımızı bu yönde kullanarak, genç nesillerimizi sporun içine dahil ederek yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum