Salıpazarı'nda Belediye Jandarma El Ele

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Jandarma’nın Kuruluşunun 181’inci Yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay’ı ziyaret etti. Başkan Akgül ,”Ülkemize Jandarmamız gece gündüz demeden 181 yıldır hizmet veriyor” dedi.

Salıpazarı'nda Belediye Jandarma El Ele
15 Haziran 2020 - 12:32 - Güncelleme: 15 Haziran 2020 - 13:11
Jandarma’nın Kuruluşunun 181’inci Yıl dönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay’ı ziyaret eden Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,” Jandarmamız köklü bir kuruluştur” dedi.
7/24 Saat Görevinin Başında
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, jandarmanın büyük özveriyle görev yaptığını ifade ederek, "Ülkemizin huzur ve güveni için fedakârca çalışmalarını sürdüren jandarma teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, geçmişten bugüne milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" şeklinde konuştu.
Özveri İle Çalışıyorsunuz
Ziyaretlerinden dolayı Salıpazarı Belediye Başkan Halil Akgül’e teşekkür eden İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay,” Salıpazarı İlçemizde birçok sosyal ve kültürel faaliyetlerde Salıpazarı Belediyemiz ile el ele iş birliği içinde çalışmalarımız oldu. Hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül’e ve Belediye çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
Ziyaret sonunda İlçe Jandarma Komutanı ve Belediye Başkanı Halil Akgül birbirlerine günün anlamına uygun hediyeler takdim etti.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum