Salıpazarı Kaymakamından Çocuklara Ziyaret

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, "Dünya Çocuk Kitapları haftası nedeniyle, ilçemizdeki Muslubey İlkokulu ziyaret ettik" dedi.

Salıpazarı Kaymakamından Çocuklara Ziyaret
14 Kasım 2019 - 09:58
Ziyaret, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Astsubay Başçavuş Hakan Akçay, ilçe Emniyet Amiri İbrahim Özden, Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ve Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çocuk Kadın Kısım Amirliğinin katılımı ile gerçekleştirildi.
ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATİ
Öğrencilere Çocuk Kadın Kısım Amirliğince, Jandarma Kıdemli Astsubay Başçavuş Aydın Çiftçi ve jandarma Astsubay Çavuş Burcu Sakça tarafından, kitap ve Jandarma Çocuk dergileri dağıtıldığını ifade eden Kaymakamı Meriç Dinçer, "Eğitim ve Öğretim kesintisiz devam eden bir süreçtir, Dünya Çocuk kitapları günü bir semboldür. Her gün ve tüm kitaplar çocuklarımıza aittir, Okuma ve yazmanın öğrenilmesinin ardından, her fırsatta okumalıdır. Öğretmen ve aileler öğrencilerimize okuma alışkanlığını sevdirerek vermelidir, Hepimize bu yolda görev düşmektedir" diye konuştu
Kaymakam Meriç Dinçer ve Belediye Başkanı Halil Akgül taraflarından çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Hatıra fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum