Reklam
Reklam
Reklam

Salıpazarı Güçlenecek, Salıpazarı Kalkınacak

Salıpazarı Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği tanışma, kaynaşma ve dayanışma toplantısı dernek binasında yapıldı.

Reklam
Salıpazarı Güçlenecek, Salıpazarı Kalkınacak
03 Kasım 2021 - 18:03
Reklam

Toplantıya, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, Salıpazarı Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Gürsoy, Salıpazarı Meclis Üyesi Yusuf Çakır,  Yavaşbey Mahalle Muhtarı Aydın Gül, Orta Mahalle Muhtarı İbrahim Akgül, Bereket Mahalle Muhtarı Mehmet Akbulut ve basın mensupları katıldı.
Amacımız Salıpazarı’nın Kalkınmasına Katkıda Bulunmak
Dernek olarak gaye ve hedeflerini anlatan Salıpazarı Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği Başkanı Oktay Çakır, “Salıpazarı Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği olarak hedefimiz, yöremizde yaşayan insanımızdan, yerel aktörlerden, kamu-özel kurum ve kuruluşlar ile milletimizin güçlü sesi basınımızdan alacağımız güç ve destekle değerlerimizi yaşatmak, bölgemizin güçlenmesine ve kalkınmasına katkı sağlamaktır. Salıpazarının geçmişteki değerlerini, gelecekteki değerleriyle bütünleştirmek, daha da ileriye taşınmasına yardımcı olmaktır. Salıpazarı’mızın tanıtılmasına, her yönüyle güçlenmesine ve kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Ortak sevdamız Salıpazarı’mız için birlik, beraberlik ve kardeşlik bağları ile güçlendirmek ve değer katmaktır” dedi.
Akgül’den İşbirliği Ve Destek Mesajı
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ise,  böyle güzel bir buluşma ortamını organize eden Salıpazarı Güçlendirme ve Kalkındırma Dernek Başkanı Oktay Çakır’a teşekkür ederek, Salıpazarı için yapılacak tüm faaliyet, çalışma ve projelerde işbirliği sağlayarak destek vereceklerini ifade etti.
Toplantının ardından Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Salıpazarı Güçlendirme ve Kalkındırma Dernek Başkanı Oktay Çakır, tarafından basın mensuplarına Salıpazarı ilçesi gezdirildi.
Salıpazarı Güçlendirme ve Kalkındırma Dernek Yönetimi ise şöyle;
Dernek Başkanı Oktay Çakır, Dernek Başkan Yardımcıları Said Çetintaş, Ramazan Çağlar, Genel Sekreter Okan Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Baş, Avni Tağıl, Hasbi Çelebi, Mücahit Tok, Recep Yazgan, Mustafa Altuner.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum