SALIPAZARI GENÇLİK SPORA DEĞER VERİYOR

Samsun Taekwondo İl Şampiyonasında yıldızlar kategorisinde kendi kilosunda Samsun Birincisi olan İrem Dost, Taekwondo Antrenörü Ömer Aysan ile birlikte Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür

SALIPAZARI GENÇLİK SPORA DEĞER VERİYOR
07 Ocak 2016 - 20:17
Samsun Taekwondo İl Şampiyonasında yıldızlar kategorisinde kendi kilosunda Samsun Birincisi olan İrem Dost, Taekwondo Antrenörü Ömer Aysan ile birlikte Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam'ı makamında ziyaret etti.

[gallery ids="41850,41851,41852"]


DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başarılı sporcu ödüllendirilirken gelecek için Başarılarını tebrik eden Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam, "Mayıs ayındaki Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında ilimizi temsil edecek sporcu ve antrenörüne başarılar diliyorum. Çocuk ve gençlerin spor okullarına olan ilgisinden memnuniyet duyuyoruz ve bu arada destek veren herkese teşekkür ediyorum. Gençlerin evlerindeki mutluluk ve huzuru devletin her kademesinde hissetmesi gerekiyor. Gençlerin bunu hissetmeleri için çalışmaya devam edeceğeyiz" dedi.
Ardından aynı gün içinde Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam’ı makamında  ziyaret eden minik futbolcular da istek ve dileklerini ilettiler.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum