Salgını Hep Birlikle Atlatacağız

Ayvacık Kaymakamı Orhan Ayaz, “İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde, kontrollü sosyal hayat döneminde vatandaşlarımızı bilinçlendirmek amacıyla iş yelerinde ziyaret etimizde Koronavirüse karşı daha duyarlı olursak bu salgını hep birlikte atlatacağız” dedim.

Salgını Hep Birlikle Atlatacağız
18 Ağustos 2020 - 10:19
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda 81 ilde uygulamaya konulan (Covid-19) Pandemi döneminde kurallara uyararak hareke ettiklerini dile getiren Ayvacık Kaymakamı Orhan Ayaz, “Belediye Başkanımız Halil Kalaycı, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, Emniyet Amir Vekili Komiser Muavini Faruk Türk ve Devlet Hastanesi Başhekimi Pratisyen Dr. Eşref Ergül ile birlikte ilçe merkezindeki iş yerlerini denetlelerken, maske kullanmaları hakkında halkımızı uyardık”  dedi.
Salgın Aramızda Dolaşıyor
Salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra, bilim kurulu tarafından her bir iş kolu için ayrı ayrı belirlenen kuralar çerçevemside tedbirlerin alınması açısından hemşerilerimizin virüse karşı daha dikkatli olmaları yönünde uyardıklarını vurgulayan Ayvacık Kaymakamı Orhan Ayaz,  “Sokak ve caddelerdeki vatandaşlarımız da maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaları yönünde bilgilendirirken de, virüs salgının ’da aramızda dolaştığını hatırlatıyoruz.  İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde bulaşma oranını azaltmak amacıyla ilçe merkezinde denetimlerimizi bu yönde şıklaştırdık. Her şeyden önce halkımızın sağlığı bizim için önemlidir” diye konuştu.
Köksal ÖNER
 
     
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum