ŞAHİN, TEKKEKÖY YAĞLI GÜREŞLERİNE KATILDI

TEKKEKÖY'DE BAŞPEHLİVAN ABDULLAH GÜNGÖR Vali İbrahim Şahin, Tekkeköy ilçesi Büyüklü mahallesinde düzenlenen 5'inci Geleneksel Tekkeköy Yağlı Pehlivan Güreşlerine katı

ŞAHİN, TEKKEKÖY YAĞLI GÜREŞLERİNE KATILDI
29 Ağustos 2015 - 10:46
TEKKEKÖY'DE BAŞPEHLİVAN ABDULLAH GÜNGÖR
Vali İbrahim Şahin, Tekkeköy ilçesi Büyüklü mahallesinde düzenlenen 5'inci Geleneksel Tekkeköy Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı .

[gallery ids="33589,33585"]

Tekkeköy ilçesi Büyüklü mahallesinde düzenlenen 5'inci Geleneksel Tekkeköy Yağlı Pehlivan Güreşlerine ülkemizin çeşitli illerinden 600 pehlivan katıldı. 44 pehlivanın katıldığı başpehlivanlık final müsabakasında rakibi Şaban Yılmaz’ı puanlama güreşinde yenen Abdullah Güngör başpehlivanlığı kazandı.

VALİ İBRAHİM ŞAHİN VE PROTOKOL ÜYELERİNE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

[gallery ids="33586"]


Güreş müsabakaları sonunda Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar tarafından 5'inci Geleneksel Tekkeköy Yağlı Pehlivan Güreşlerinin düzenlenmesine katkılarından dolayı, Vali İbrahim Şahin ve protokol üyelerine plaket takdim edildi Daha sonra başpehlivanlık final müsabakalarında dereceye giren güreşçilere madalyaları ve kupaları Vali İbrahim Şahin ve protokol üyeleri tarafından verildi.

[gallery ids="33587,33588"]
GÜREŞE OLAN İLGİLERİNDEN DOLAYI AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Vali İbrahim Şahin madalya töreni sonrasında yaptığı konuşmasında, "Günün bu saatinde ata sporumuz olan yağlı güreş severlerimizi bu sahada tutmak hakikaten çok zor. Ben bütün güreş severlerimize çok teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Bu alanda bizim insanımızın ata spora olan ilgisi, sevgisi yansıyor. Güreş severlerimizin güreşe olan ilgisi, belediye başkanlarımızın bu organizasyonları desteklemeleri bizler için çok önemli. Ben başta TRT ve yerel medyamız olmak üzere bütün basın yayın kuruluşlarımıza güreşe olan ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler bu güreşleri desteklersek bu tür organizasyonlar devam eder. Samsun ilimizde gördüğümüz gibi ata sporumuz güreşe çok büyük ilgi ve destek var. Güreş bizim ata sporumuz. Ben bu güreşlerin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
GÜREŞİ MİLLETVEKİLLERİ İLE KAYMAKAM VE ÇOK SAYIDA  VATANDAŞ İZLEDİ.
Güreşleri ayrıca Ak Paktı Samsun Milletvekillerinden Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük. Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk. Kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum