Sahaya Doğru Oyunu Yansıtıp Sonuca Gitmek İstiyoruz!...

Yılport Samsunspor Yardımcı Antrenörü ve Analiz Departman Sorumlusu Emre Bayraktar, Pazar günü deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor A.Ş maçı öncesi açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sahaya Doğru Oyunu Yansıtıp Sonuca Gitmek İstiyoruz!...
03 Ekim 2023 - 19:03
Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan, Emre Bayraktar, “Hafta sonu oynadığımız Gaziantep FK müsabakasından sonra iki günlük iznin ardından bireysel antrenmanlarımıza başladık.
Çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde sürüyor. Pazar günü Çaykur Rizespor A.Ş ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz.
Rakibimiz oynadığı 7 maçta 11 puan toplamış bir takım. Saha içerisinde koşan, mücadele eden beraber takım oyunu oynamaya çalışan dirençli, dinamik bir rakibe karşı oynayacağız.
Çaykur Rizespor takımının bize göre lige başladıklarında pozitif bir durumu vardı. Geçen yıldan 5-6 oyuncusu şu anda takımda forma giyiyor. Yani iskelet bir kadroları var ve bunun üstüne transfer yaptılar.
Biz de saha sonuçları olarak istediğimizi alamasak da her hafta yeni bir sayfa açıyoruz. Futbolda geçmişi konuşmanın insanlara bir şeyler kazandıracağını düşünmüyorum. Bu hafta sahaya doğru oyunu yansıtıp istediğimiz sonucu almak için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Sakat oyuncular hakkında da konuşan Yardımcı Antrenörümüz ve Analiz Departman Sorumlumuz Emre Bayraktar, “Taylan Antalyalı düz koşulara başladı. Marc Bola’nın doktorumuz ve fizyoterapistlerimizle beraber tedavisine devam ediliyor. Yunus Emre Çift yine fizyoterapistlerimiz eşliğinde 3 gündür idmanlarda yer alıyor” açıklamalarında bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum