SAĞLIK-SEN BAŞKANI İLHAN ÖKSÜZ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ.

ÖKSÜZ’TEN TEŞEKKÜR…  SAĞLIK-SEN BAŞKANI İLHAN ÖKSÜZ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

SAĞLIK-SEN BAŞKANI İLHAN ÖKSÜZ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ.
19 Ağustos 2014 - 21:51
ÖKSÜZ’TEN TEŞEKKÜR… 

SAĞLIK-SEN BAŞKANI İLHAN ÖKSÜZ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ. 

Sendikal mücadelemiz, Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa etmek adına erdemliler hareketidir diye sözlerine başlayan Sağlık-Sen şube başkan İlhan Öksüz, Değerli delegelerimiz, sevgili üyelerimizden aldığımız güçle başarılı çalışmalara imza attık. Yönetimi Allah bize nasip etti. Sizlerin de teveccühü ile ben ve arkadaşlarım bu göreve laik görüldük. 

Birlik ve beraberliğimizi tesis etme yolunda hiç kimseyi ötekileştirmeden Sağlık ve Sosyal Hizmet alanında yaşanan sorunların çözümü için merkezine çalışanları koyarak sendikal mücadelemize devam edeceğiz.

Yeni dönemde ilk icraatımız hizmet binamızın alımını gerçekleştireceğiz. Buradan değerli üyelerimize bunun sözünü veriyorum. Geçmişten ders çıkararak daha iyiye daha güzele ve daha fazla hizmet üretmek için üyelerimizle birlikte mücadele edeceğimizi ifade etmek isterim.

Bu vesile ile Sağlık Sen Samsun Şubesi olarak sendikamızın kuruluşundan şu ana kadar hizmeti ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 4. Olağan Genel Kurulumuzun Sendikamıza, Samsun’umuza ve Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarına hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyor. Yönetim Kurulum adına, hepinize teşekkürlerimi Arz ediyor, saygılar sunuyorum dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum