Reklam
Reklam
Reklam

Sağlık Çalışanları Takdir Ediyor, Teşekkürlerimizi Sunuyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak Samsunlu sağlık çalışanlarına yaptığı açıklamada teşekkür etti.

Reklam
Sağlık Çalışanları Takdir Ediyor, Teşekkürlerimizi Sunuyoruz
18 Mart 2020 - 16:59
Reklam
MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Çin merkezli olarak tüm dünyada baş gösteren ve ülkemizde de görülmeye başlayan Koronavirüs Kovid-19 salgını ile ilgili olarak basına açıklama yaptım. İl Başkanı Karapıçak bu tür süreçlerin zor olduğunu, Milli birliğe en fazla ihtiyacımız olduğu böyle zamanlarda ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek “Çin merkezli olarak tüm dünyada baş gösteren ve ülkemizde de görülmeye başlayan Koronavirüs Kovid-19 salgını ülkemizde alınan sıkı önlemlere karşın maalesef görülmeye başladı. Bu salgın ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığımızın çalışmaları Genel Merkezimiz nezdinde takip edilmektedir. Geçtiğimiz günlerde Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın teşkilatlara yönelik bir mesaj yayınladı. Bu mesajı teşkilatlarımıza iletti. Bizler se Samsun yerelinde Koronavirüs Kovid-19 salgını yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalar ile ilgili olarak ilgili kurum ve kuruluşlardan günlük bilgi alıyoruz. Çalışmaları yürüten tüm kamu çalışanlarına, yöneticilerine ve mülki amirlere teşekkür ediyorum” dedi.
Sağlık Çalışanları Takdir Ediyor, Teşekkürlerimizi Sunuyoruz
Sağlık çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeden çalıştığını belirten MHP İl Başkanı Karapıçak “Burada yükün büyüğü sağlık çalışanlarında. Doktorundan hemşiresine, memurundan hizmetlisine kadar tüm sağlık çalışanları bu süreçte büyük takdir toplamıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizlere düşen görev ise devletimiz tarafından alına tedbirlere uymak ve uyarıları dikkate almaktır” dedi.
Önümüzde Dikkat Etmemiz Gereken Bir Süreç Var
“Önümüzde dikkat etmemiz gereken bir süreç var” diyen Karapıçak açıklamasına şu şekilde devam etti; “T.C. Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere devletin ilgili kurumları gerekli tedbirleri almış, toplumu düzenli olarak şeffaf bir şekilde bilgilendirmektedir. Önümüzdeki süreç daha dikkatli olmamız gereken bir süreçtir. Umudumuz en kısa sürede ülkenin ve dünyanın normale dönmesidir.”
14 Mart Tıp Bayramı Biraz Buruk Geçti
Geçtiğimiz günlerde kutlanan 14 Mart Tıp Bayramının bu yıl Koronavirüs Kovid-19 salgınının gölgesinde geçtiği belirten Karapıçak “Tıp Bayramı her yıl kutlanandan biraz farklı ve buruk geçti” dedi.
Türk Hekimlerine Güveniyoruz, Ayrıca Teşekkür Ediyoruz
Karapıçak açıklamasının sonunda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Beni Türk hekimlerine emanet edin" derken bir gelecek vizyonu çizmiş, aynı zamanda Türk Milletini, gelecek nesilleri, Türk doktorlarına emanet etmiştir. Biz Türk Milleti olarak Türk doktorlarına güveniyoruz. Bu kutsal meslek emek ister. Emekleri için de doktorlarımıza bu vesileyle tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum