Reklam
Reklam
Reklam

Sağlam ve Futbolcular Öğrencilerle Buluştu

Yılport Samsunspor A. Ş. Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolculardan Gökhan Alsan ile Burak Çalık, Samsun Uğur Okulları’nda öğrencilerle söyleşide bir araya geldi.

Reklam
Sağlam ve Futbolcular Öğrencilerle Buluştu
04 Mart 2020 - 17:34
Reklam
Uğur Okulları Canik Kampüsü’nde gerçekleşen söyleşide Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve oyuncularımız Gökhan Alsan ile Burak Çalık, öğrencilerin sorularını cevapladı. Söyleşinin ardından Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Samsun Uğur Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu’na isminin yazılı olduğu 55 numaralı Yılport Samsunspor forması hediye ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Samsun Uğur Okulları Koordinatörü Alican Usta ve Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür’e de Yılport Samsunspor atkısı ve şapkası hediye etti. Samsun Uğur Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu, Koordinatör Alican Usta ve Kurucu Ender Gür’de teknik direktörümüz ve futbolcularımıza çiçek verdi. Müzik Öğretmeni Ehsan Reisi ise Ertuğrul Sağlam’a Tractor takımının atkısını hediye etti.
Okulda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan teknik direktörümüz ve oyuncularımız, fotoğraf çektirip forma da imzaladı.
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum