SAGEM'DEN TARİHİ UYARI!

SAMSUN MARKALARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ! Kısa Adı SAGEM olan Samsun Gelişim Derneği Başkanı Kürşad Gündoğdu, Samsun’da yaşanmakta olan ticari krizlerin dedikodular ile büyültmek istendiği

SAGEM'DEN TARİHİ UYARI!
18 Aralık 2015 - 17:42
SAMSUN MARKALARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ!
Kısa Adı SAGEM olan Samsun Gelişim Derneği Başkanı Kürşad Gündoğdu, Samsun’da yaşanmakta olan ticari krizlerin dedikodular ile büyültmek istendiğini belirterek, “Doğrudan yüzlerce dolaylı olarak da binlerce kişiye ekmek kapısı olan, Samsun’da istihdama önemli katkılar sağlayan yerli firmalarımızı dedikoduya kurban etmemeliyiz” diye konuştu.
Gündoğdu, “Samsun da faaliyet gösteren firmalarımız şehrin ekonomisine verdikleri destek çok önemli meblağlara ulaşmaktadır. Dedikoduya maruz kalan firmalarımıza sahip çıkmak her Samsunlu için öncelikli görev olmalıdır” diyerek, firmalarımızın finans sıkıntısına girmiş olmalarını sevinç çığlıklarıyla karşılamanın tefeci bir anlayışın ürünü olduğunun altını çizdi.
ACİL ÖNLEM GEREKLİ
Samsun da bir firmanın kapanmış olması demek hem sektör, hem de şehir ekonomisi için ciddi bir kayıp olduğunu da kaydeden Gündoğdu sözlerini, “Yüzlerce kişiye iş ve ekmek veren bu şirketlerimizin düşürüldüğü durum konusunda yetkili mercilerin acilen önlem almaları gerekmektedir” diye tamamladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum