Reklam
Reklam
Reklam

Sadece Bugün Değil Her Zaman Vatandaşımızın Yanındayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı koordinatörlüğünde Kavak’ta hayır çarşısı açıldı.

Reklam
Sadece Bugün Değil Her Zaman Vatandaşımızın Yanındayız
25 Haziran 2020 - 15:21
Reklam
Hayır Çarşısının açılışına CHP Samsun İl Başkanın Fatih Türkel, CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, CHP Samsun Kadın Kolları İl Başkanı Nazan Güneysu, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Atakum ile bütün ilçelerin köprü olacağını kaydeden Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci konuşmasında “Burada yapılan iş komşuluk hukukunu kurmaya yönelik, Atakum ile Kavak’ın ve diğer ilçelerimizin koordinasyonunu sağlamaya yönelik bir çalışmadır. Atakum Belediye Başkanı olarak ben sosyal belediyeciliği çok önemsiyorum, içerisinde bulunduğumuz durum zor, dünde zordu. Salgın olmasaydı bile yoksullukla mücadele etmek zorunda kalacaktık. Salgın sadece bunu herkes tarafından anlaşılabilir hale getirdi. Biz bu sokaklarda birbirimize yüz yüze bakabilmenin ittifakıyız, adını ne koyarsanız koyun” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ise “Biz Samsun’un her karışına projelerimizi, hedeflerimizi anlatmaya geliyoruz. Biz bugün Kavak’tayız yarın başka bir ilçemizdeyiz memleketimizin her tarafında size dokunacağız, sizin yüzünüzü güldüreceğiz. Bir siyasi partinin yapacağı tek şey halkının refahını sağlamak halkına mutlu bir yaşam standardı sunmaktır. Bugün hayır çarşımızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ihtiyaçlarını giderebilirler. Biz isteriz ki yoksulumuzun olmadığı Türkiye’de yaşayalım ama bu çok yakın Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olduğunda her zaman vatandaşının yanında, vatandaşıyla beraber adım atacaktır” dedi.
Konuşmalardan sonra açılış kurdelesinin kesildiği hayır çarşısında ihtiyaç sahibi vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak üzere ücretsiz bir şekilde yararlandılar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum