Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Partisi İl Yönetiminden Başkan Demirtaş'a Ziyaret

Başkan Demirtaş, öznemiz İlkadım olmak kaydıyla hizmet için bir araya gelmemizi önemli olduğunu düşünüyorum.

Reklam
Saadet Partisi İl Yönetiminden Başkan Demirtaş'a Ziyaret
16 Eylül 2021 - 11:53
Reklam
Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen ve yönetim kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Demirtaş’dan çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Salih Şen İlkadım’ın vizyon sahibi başkanı ile hizmet ritmini yakalayacağını ifade etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Demirtaş, Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu nazik ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Çok teşekkür ediyorum. Sizin de daha önce belirttiğiniz şekilde, öznemizin İlkadım olması kaydıyla, her yerde her zaman sevgili hemşerilerimize faydası olacak her konuda istişare etmek için mutlaka bir araya gelebilmemizin uygun olduğunu düşünüyorum” dedi.
Projeler hakkında bilgiler verdi
Devam eden projelerden Kimsesizler Evi, Hasta ve Refakatçi Evi, İlkkule, İlkadım Kart hakkında Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen’e bilgiler aktaran Başkan Demirtaş, Yaptıkları çalışmalarla ilgili sosyal belediyecilik anlayışının ön plana çıktığı projelerde ilçe halkından da önemli destekler görüyoruz. İlçemize yatırım ve hizmet yolunda el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen ise Başkan Necattin Demirtaş’a kendisine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum