Rüzgâr Hamza Var, 'DELİKANLILIĞA MERHABA' Dedi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Başkanı Saadet Var ve esi Hızır Var çiftinin torunları ve ayrıca Şehit Hüseyin Varın yeğeni Rüzgâr Hamza Var için Bafra

Rüzgâr Hamza Var, 'DELİKANLILIĞA MERHABA' Dedi
24 Temmuz 2019 - 12:14
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Başkanı Saadet Var ve esi Hızır Var çiftinin torunları ve ayrıca Şehit Hüseyin Varın yeğeni Rüzgâr Hamza Var için Bafra Büyük Park’ta düzenlen sünnet törenin ardından delikanlılığa ilk adımını attı.
MUTLU GÜNLERİNE ORTAK OLDULAR
Sünnet törenine, Samsun Garnizon Şehit ve Gazi İşlem Astsubayı Kıdemli Başçavuş Erdoğan Kapısı, Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı ve anı zamanda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Samsun 112 Servisi Başhekimi Dr. Barış Çankaya, Bafra 75’inci Yıl Huzurevi Müdürü Hakan Zeren, Bafra Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Muzaffer Şahin, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bandır, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Varol, Bafra Balkan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özata, TEMA Vakfı Bafra Mahalle Temsilcisi Şükran Öktem, ve davetliler katıldı.
ŞEHİTLİK MERTEBESİNİ BİLİYORUM
Davetlilere seslenen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Başkanı Saadet Var, ”Öncelikle buradan Şehidimiz Jandarma Binbaşı Zafer Akkuş’a Allah’ta rahmet, geride kalan gözü yaşlı kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Bende bir Şehit annesiyim. Bu açıyı halen içimde yaşatıyorum. Ayrıca torunum Rüzgâr Hamza’yı özel gününde yalnız bırakmayan değerli davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum