Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Heyecanı

Çelikel Eğitim Vakfı Eğitimde Geniş Açı Kapanış Programı ile Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi Mezuniyet coşkusu birleşince ortaya çok renkli görüntüler çıktı

Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Heyecanı
09 Haziran 2015 - 18:21
Çelikel Eğitim Vakfı Eğitimde Geniş Açı Kapanış Programı ile Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi Mezuniyet coşkusu birleşince ortaya çok renkli görüntüler çıktı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun ulaşım sponsorluğunda 2014-2015 eğitim öğretim dönemi boyunca süren Eğitimde Geniş Açı programının dönem kapanışı yapıldı. Çelikel Eğitim Vakfı Eğitimde Geniş Açı Kapanış Programı kapsamında 7 farklı atölye gerçekleştirildi. Çelikel Eğitim Vakfı’nın Eğitimde Geniş Açı Program Tedarikçisi BİR-İZ Derneği ekibindeki gönüllü eğitmenler desteğiyle gerçekleştirilen keyifli atölye çalışmaları kapsamında;

Özlem Mumcuoğlu ile Sözlü Tarih &Hikâye Anlatıcılığı –Tema: Okulumuzun Tarihi, Dilara Köktürk Erden Yaratıcı Drama, Duvarlar Canlanıyor-Bahadır YILDIZ, Mesleki Koçluk &Takım Çalışması –Berrin TAVMAN, Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tilbe Saran Koçluğunda Kadir Has Öğrencileri Berk Sezenler & Sultan Ulutaş Oyunculuk Atölyesi, Bahçeşehir Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Selen Devrim Ülkebaş ile Tasarım Atölyesi ve Yıldırım YALÇINKAYA ile ritim Atölyesi çalışmaları yapıldı.

Atölye çalışmaları kapsamında gençler önce ürettiler, sonra ürettiklerini sundular. Ardından, Çelikel Eğitim Vakfı İcra Kurulu Üyeleri Nesrin BAYRAKTAR ve Gökçe BABAYİĞİT tarafından 9., 10., 11. Sınıflarda ilk üçe giren öğrenciler ile, okul 1. 2. ve 3. lerine ödülleri ve plaketleri verildi ve kep atma töreni gerçekleştirildi.

Bu seneki programın bir diğer özelliği de; Çelikel Eğitim Vakfı bünyesinde bu yıl ilk kez yürütülen Yönderlik Programı kapsamında, yönderlerin ve yönlen öğrencilerin bir araya gelmeleri oldu. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Samsunsporun final maçı sebebi ile İstanbul da bulunmamdan dolayı Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesinde bulunan Mezuniyet törenine katılamadım. İlçemize çok büyük katkısı bulunan Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesine desteğimiz devam edecektir" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum