Rektör Ünal, Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar'ı Ziyaret Etti

Ankara’da temaslarda bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı ziyaret etti.

Rektör Ünal, Ankara Üniversitesi Rektörü Ünüvar'ı Ziyaret Etti
07 Ekim 2022 - 19:05
Ankara Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleşen görüşmede; araştırma, uluslararası, toplumsal katkı ve inovasyon konularında iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği imkânlarının ele alındı.
Görüşmede OMÜ’nün araştırma üniversitesi olma hedefi ve bu yöndeki girişim ve faaliyetlerine hakkında Rektör Ünüvar ile istişarede bulunan Rektör Ünal, üniversitenin; mevcut ve ürettiği projeler ile geliştirdiği iş ve güç birliği modelleri ile sanayi ve diğer kurumlarla sürekli iletişim ve etkileşim hâlinde olduğuna dikkat çekerek, bölgenin gelişmesi adına çaba gösterdiklerini kaydetti.
Rektör Ünüvar da öğretim süreçleri ile her zaman öncü olan Ankara Üniversitesi’nin çağın gerekliliklerini yerine getiren tüm birimleriyle bilime hizmet vermeye devam ettiğini belirterek kurumlar arası iş birliğine açık olduklarını vurguladı.
Nazik ziyareti ve değerli paylaşımları için Rektör Ünal’a şükranlarını sunan Rektör Ünüvar, memnuniyeti ifade ederek OMÜ ailesine selam ve sevgilerini iletti.
Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum