Rektör Sait Bilgiç'in 10 Kasım Mesajı...

Esaret altına alınmak istenen bir milleti, aziz silah arkadaşları ile birlikte içinde bulunduğu durumdan kurtarmayı başaran; feraseti, devlet adamı niteliği ve öngörüsü ile tarihimizin akışına yön ver

Rektör Sait Bilgiç'in 10 Kasım Mesajı...
09 Kasım 2016 - 16:26
7-bos-kalip-haberEsaret altına alınmak istenen bir milleti, aziz silah arkadaşları ile birlikte içinde bulunduğu durumdan kurtarmayı başaran; feraseti, devlet adamı niteliği ve öngörüsü ile tarihimizin akışına yön veren Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 78. yıl dönümünde saygıyla, minnetle ve rahmetle yâd ediyorum.
Bizlere düşen görev; Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının her türlü zorluğu azimle ve inançla aşarak vatan kıldıkları Ülkemizi eğitim, bilim ve teknoloji alanında en üst düzeylere taşımak ve büyük emekler, fedakârlıklar ve nice kahramanlıklarla dokunan bu sorumluluk bilincini gelecek nesillerimize nakşedebilmektir.
15 Temmuz darbe ve ihanet girişimine, aziz Milletimiz tarafından verilen asil karşılık bir kez daha göstermiştir ki; Türkiye Cumhuriyeti, milletinin her bir ferdiyle ilelebet payidar kalma ülküsünü aynı kararlılıkla devam ettirmektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum