Reklam
Reklam
Reklam

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'dan Milletvekillerine Ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) yaptığı ziyarette Samsun milletvekillerini ziyaret etti.

Reklam
Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal'dan Milletvekillerine Ziyaret
03 Aralık 2020 - 20:59
Reklam
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) yaptığı ziyarette Samsun milletvekilleri Erhan Usta, Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek, Bedri Yaşar ile Ankara Milletvekili Emrullah İşler’le görüşerek Samsun’u ve bölgeyi ileriye taşıyacak projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
Hedef Samsun’a ve bölgeye katkı sağlamak

OMÜ’yü kısa vadede ileriye taşıyacak hedeflerini milletvekilleriyle paylaşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, eğitim ve Ar-Ge çalışmalarına yoğunluk vererek Samsun’a ve bölgeye katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti.
İstihdama yönelik bir eğitim modeli
Üniversite ve şehir iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik projelerin de konuşulduğu görüşmelerde Rektör Ünal, piyasanın beklentilerini karşılayacak istihdama yönelik bir eğitim modeli oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren milletvekilleri, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve ekibini tebrik ederek kendilerine başarı temennisinde bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum