Rekor Oyla Kazanacağız

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Bizim seçim kazanamamak gibi bir kaygımız yok. Evelallah seçimi rekor oyla kazanacağız" dedi.

Rekor Oyla Kazanacağız
06 Şubat 2024 - 12:54
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür için ilçenin girişinden başlayan yoğun araç konvoyuyla karşılama düzenlendi. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan'ın da programda yer almasıyla coşku iki katına çıktı.
Havalimanı kavşağından başlayan konvoy, Dikbıyık'ta ve devamında da Çarşamba'nın girişinde büyüyerek devam etti. AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile vatandaşların büyük ilgi gösterdiği karşılama programı, adeta mitinge dönüştü.
Başkan Adaylarına Sevgi Seli
AK Parti İlçe Teşkilatı önünde toplanan vatandaşların meşalelerle karşıladığı Halit Doğan ve Ender Gür sevgi seli eşliğinde tören alanına girdi. Programa Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, her iki partinin il, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yönetim ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Erdoğan ve Bahçeli'ye Teşekkür
Yaptığı konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, sözlerinin başında kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti. Gür, "Doğup büyüdüğüm, sokaklarında oyunlar oynayıp hayaller kurduğum, sevdam, memleketim Çarşamba’ya hizmet etmek benim için onur olacaktır" dedi.
Yorulmadan Çalışacağız
Ender Gür, şöyle devam etti: "Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen, kıymetli dava arkadaşım Halit Doğan’dan devraldığım bayrağı en iyi şekilde temsil edecek, Çarşambamız için aşkla çalışacağım. Çarşamba’da iş, aş, hizmet diyecek, spordan turizme, sanattan eğitime her alanda söz sahibi olacak, milletimiz ile el ele vererek, gönül verdiğimiz ilçemizi devraldığımız noktadan daha yukarı taşımaya gayret edeceğiz. Çarşamba bizim evimiz, onu en iyi şekilde temsil edecek, bize güvenen, yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerimiz için durmadan, yorulmadan çalışacağız."
Herkesin Başkanı Olacağız
"Çarşamba’da devam eden Organize Sanayi Bölgesi ve Tekstilkent projeleri var. Altyapı çalışmaları var. Halit Doğan başkanımızdan devralacağımız bu bayrağı en üst noktaya taşıyacağız. Herkesin başkanı olacağım, sevgiyle, aşkla çalışacağım. Çarşamba’nın bir evladıyım ben, sizin de abiniz, kardeşiniz olarak hep yanınızda olacağım. 143 mahallemizi karış karış gezecek, ilçemize en iyi hizmeti yapma gayretiyle çalışacağım."
Ak Belediyecilik Devam Edecek
"Çarşamba'nın her sokağında bir anım var, Çarşamba’nın da Çarşamba insanının da üzerimde emeği çok. Şimdi o emeklerin karşılığını verme zamanı. Durmak yok, yorulmak yok. Hizmet var, saygı ve sevgi var. Biz, bize yakışan, AK Partimizin hizmet belediyeciliğini en iyi şekilde temsil edeceğiz. Unutulmamalıdır ki gerçek belediyeciliği AK Parti yapar. Sizlerin desteğiyle Çarşamba'daki AK Parti belediyeciliğini devam ettireceğiz."

Seçimi Rekor Oyla Kazanacağız
"Gönlünde Samsun'un yeri her zaman ayrı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan'ı açıkladığı gün 'rekor oy' istedi. Biz sayın cumhurbaşkanımızın bu isteğini yerde bırakmayacağız. Biz Halit Doğan başkanımızın rekor oyla büyükşehir belediye başkanı olma isteğini yerde bırakmayacağız. Biz Çarşamba'nın gerçek belediyecilikle yoluna devam etmesi davasını yerde bırakmayacağız. Sevgili Çarşambalılar, bizim seçim kazanamamak gibi bir kaygımız yok. Evelallah seçimi kazanacağız, hem de rekor oyla kazanacağız."
Çarşamba'da Ziyaret Turu
AK Parti İlçe Başkanlığı önündeki coşku dolu karşılamanın ardından ziyaretlere geçildi. İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaret edilirken, Belediye Başkan Adayı Ender Gür, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ziyaretler, MHP İlçe Başkanlığı, Çarşamba Gürcü Kültür Derneği ve Çarşamba Ülkü Ocakları Başkanlığı ziyaretleriyle son buldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum