REFAHİYE SOKAK SAKİNLERİ YÖNETİCİLERE ÖFKELİ!

Mahalle sakinlerinin daha önce defalarca görüştüğü, Çiftlik caddesi güzelleştirme derneği Başkanı Cihat Karahan'ın ve pidecilik yapan mahalle muhtarının sadece siyasilere yakın olmak üzere hareket ett

REFAHİYE SOKAK SAKİNLERİ YÖNETİCİLERE ÖFKELİ!
19 Haziran 2018 - 22:50
Mahalle sakinlerinin daha önce defalarca görüştüğü, Çiftlik caddesi güzelleştirme derneği Başkanı Cihat Karahan'ın ve pidecilik yapan mahalle muhtarının sadece siyasilere yakın olmak üzere hareket ettiğini ve caddenin aydınlatma, kirlilik araç parkı gibi sorunlarıyla hiç bir zaman ilgilenmediğini ve defalarca toplanan imzaları yetkili mercilere ulaştırılmadığını bildiren mahalle sakinleri artık durumu sosyal medya ve yazılı basına bildirerek halletme yoluna başvurdu.
İLKADIM’DA EN BÜYÜK SORUN ÇÖPLER
Belediye Başkanı Erdoğan Tok' basın danışmanları sosyal medya hesapları ve çözüm merkezi vasıtasıyla defalarca ulaşan ve yardım bekleyen mahalle sakinleri, başkanın her hafta geldiği kuaför salonuna sadece  üçüyüz metre mesafede bulunan sokağa uğramamasına ve sorunları çözmemesine tepki gösteriyor. Aylardır tek bir temizlik görevlisinin sokağa uğramamasından şikâyetçi olan vatandaşlar hem kirli hem karanlık bir sokağımıza belediye başkanı Erdoğan Tok başta olmak üzere yetkileri bekliyor.
SURİYE SOKAKLARINDAN FARKSIZ
Mahallede denetimsizliği fırsat bilen Suriyeli esnafın pisliği ve özellikle hiç bir aydınlatmanın olmayışı sokağı gündüz okuldan kaçan liselilerin sigara içme alanı geceleri ise tinercilerin uğrak mekânı haline getirmiş durumda. Trafiğe kapalı alan olmasına rağmen sokağa araç ve motor  parkedenler ise vatandaşın yürümesine dahi engel oluyor.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum