PROTOKOL SAMSUNSPOR'LA BAYRAMLAŞTI...

Vali Osman Kaymak, Kurban Bayramı'nın 2'inci gününde Samsun'un Atakum ilçesindeki Denizevleri Polis Merkezi'nde görev yapan emniyet mensupları ile bayramlaştıktan sonra Nuri Asan tesislerine geçti

PROTOKOL SAMSUNSPOR'LA BAYRAMLAŞTI...
02 Eylül 2017 - 15:37
Vali Osman Kaymak, Kurban Bayramı'nın 2'inci gününde Samsun'un Atakum ilçesindeki Denizevleri Polis Merkezi'nde görev yapan emniyet mensupları ile bayramlaştıktan sonra Nuri Asan tesislerine geçti.
SAMSUNSPORUMUZU SÜPER LİG'TE GÖRMEK İŞTİYORUZ
Vali Osman Kaymak 'in yanı sıra Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Zıya Yılmaz’ı Nuri Asan teksilerine girişinde Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Tutu Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teknik Direktör Alpay Özalan ile futbolcular karşıladı Vali Osman Kaymak ve Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Bu yıl Samsunsporumuzu Süper lige çıkartmak için  Valilik olarak veda Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra siyasilerimizi desteği ile bunu başaracağız. Herkesin desteğini bekliyoruz“ dedi.
SAMSUN PROTOKOLÜ FUTBOLCULARLA BAYRAMLAŞTILAR
Ayrıca Samsunspor'da yapılan bayramlaşmaya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Hâkim Kemal Alver Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ile Kırmızı-Beyazlı-Siyahlı ekibe gönül verenler katıldı. Bayramlaşmanın ardından idman sahasında geçtiler. Sivasspor ile yapacağı hazırlık maçının idmanını izlediler.
İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINI SİVASSPOR İLE YAPACAK
18 FIFA Dünya Kupası Grup eleme maçları nedeniyle lige verilen arada Samsunspor, tempo tutuyor. İlk hazırlık maçını Tokatspor ile oynayan Kırmızı-Beyazlı ekip ikinci hazırlık maçında ise Sivasspor ile karşılaşacak. Cumhuriyet Kupası’nda yarın saat 20.00’de Sivas’ta Sivasspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip yarın Sivas’a gidecek. Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, bu maçta oyuncuların performansında ki gelişmeleri yakından takip edip önlem alınması gereken noktaları belirleyecek.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum