Reklam
Reklam
Reklam

Promosyon İçin İl Sağlık Müdürü Oruç'a Teşekkür Etti

Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal Sarı ihalesi gerçekleşen banka promosyon görüşmelerinde yoğun emek harcayan İl sağlık müdürü Muhammet Ali Oruç'a teşekkür etti.

Reklam
Promosyon İçin İl Sağlık Müdürü Oruç'a Teşekkür Etti
12 Ekim 2022 - 11:37 - Güncelleme: 12 Ekim 2022 - 12:26
Reklam
Yoğun emek harcayan ve ekibiyle mücadele ederek cezasız 27 bin TL'lik kazanım sağlayan İl sağlık müdürümüz Sayın Muhammet Ali Oruç beye çok teşekkür ediyorum.
Samsun Sağlık İl Müdürlüğü'nün 2019 yılında açmış olduğu sağlıkçıların promosyon ihalesine 10 banka teklif vermiş ve ihaleyi 5 yıllığına 6 Bin 500 TL teklif veren Yapı Kredi Bankasının kazandığını hatırlatan Sarı "5 yıl dolmadan Samsun Sağlık İl Müdürlüğü’nün, maaş promosyonlarının güncellenmesi talebine banka olumsuz cevap vermesi üzerine yapılan anlaşma tek taraflı fesih edilmişti. Bu durum üzerine yeni açılan ihaleyi yine aynı banka 27 bin TL teklif vererek ihaleyi kazandı.
Yetkili işçi sendikası yoğun mesai harcadıklarını söylüyor. Biz zaten onların birilerinin mücadelesini kendileri yapmış gibi sahiplenmelerine alıştık.
Madem sizin yoğun mücadeleniz sonucunda bu işler oluyorsa yine yoğun mesai harcayarak 2023 yılında başlayacak olan toplu iş sözleşmesinde de aynı başarıyı ve özveriyi bekliyoruz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum