Reklam
Reklam
Reklam

Prof. Dr. Sevcan Öztemiz TRT'de Konuşacak!

Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz, Fındıkta verim ve kaliteyi arttırmak için sektördeki kuruluşlar tarafından üreticiyi bahçeye çekmek amacıyla düzenlenen Bahçeye Gel Kampanyası kapsamında TRT’de Konuşacak

Reklam
Prof. Dr. Sevcan Öztemiz TRT'de Konuşacak!
19 Haziran 2020 - 13:56
Reklam
Fındıkta verim ve kaliteyi arttırmak için sektördeki kuruluşlar tarafından üreticiyi bahçeye çekmek amacıyla düzenlenen Bahçeye Gel Kampanyası kapsamında TRT Trabzon Radyosu’nda her hafta gerçekleştirilen söyleşilerin 22 Haziran Pazartesi günkü bölümünde Düzce Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz konuşacak.
TRT Trabzon Radyosu tarafından hazırlanan ve Türkiye Radyoları’nca yayınlanan Köşe Bucak Karadeniz Prgramı’na canlı yayın ile katılacak olan
Prof. Dr. Öztemiz, fındıktaki zararlılarla mücadele konusunda konuşacak.
Haziran ve Temmuz aylarında fındığa musallat olan zararlılar ve muhtemel hastalıklar hakkında bilgi verecek olan Dekan Prof. Dr. Öztemiz’in söyleşisi saat 12.00-12.30 arasında gerçekleştirilecek.
TRT Radyo Programında daha önce KFMİB Başkanı Edip Sevinç, Keşap Fındık Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Şahin, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Celal Tuncer, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan ile Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük konuşarak üreticilere bahçeye davet ederek, yapılması gerekenleri anlatmışlardı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum