Reklam
Reklam
Reklam

Prof. Dr. Karatepe, Başkan Demir ve Ekibini Gönülden Tebrik Ediyorum

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, "Başta sayın başkanımıza ve beraber çalıştığı ekibine şehre yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

Reklam
Prof. Dr. Karatepe, Başkan Demir ve Ekibini Gönülden Tebrik Ediyorum
09 Haziran 2022 - 21:00
Reklam
İnşallah bu süreç devam ederse dünden beri edindiğimiz intibaa göre Samsun'umuz daha fazla ileri gidecek, daha fazla kalkınacak ve Türkiye'de hissedilecek" dedi.
Bizi dizi ziyaret için Samsun'a gelen Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe ve beraberindeki kurul üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Samsun'un yerel yönetim hizmetleri anlamında çok iyi noktada olduğunu ifade ederek, "Yerel Yönetim Politikalar Kurulu'na 3 temel görev verilmiştir. Bunlardan birisi Türkiye'deki bütün yerel yönetimlerle ilgili uygulanabilir politikaları oluşturmak. Bunları oluşturmak için biz de yerinde gözlem ve ziyaretler yapıyoruz. Bugün Samsun'dayız. Edindiğimiz intibaa göre Samsun'umuz daha fazla ileri gidecek, daha fazla kalkınacak ve Türkiye'de hissedilecek. Samsun tarihi şehir. Milli Mücadele'nin başladığı yer. Bu kadim şehrin tarihi bakımdan zaten değerini biliyoruz. Heyet olarak çok sevinçliyiz. Bunun devam etmesini dileriz. Başta Sayın Başkanımıza ve beraber çalıştığı ekibine şehre yaptıkları bu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe ile birlikte kurul üyeleri Oktay Saral, Prof. Dr. Tarkan Oktay, Dr. Bahri Baraçlı, Tuna Koç, Mehmet Karabay ve İhsan Şener de ziyarette bulundu.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum