Reklam
Reklam
Reklam

Play-Off Maçlarımıza Bakıyoruz

Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Geçen hafta sonu deplasmanda karşılaştığımız Niksar Belediye maçı galibiyeti ile ligi matematiksel bitirdik. Önümüzdeki Play-Off maçlarımıza bakıyoruz" dedi.

Reklam
Play-Off Maçlarımıza Bakıyoruz
16 Mart 2020 - 09:54
Reklam
Kazandık Mutluyuz
Evinde 4-2 kazandıkları Merzifonspor maçını değerlendiren Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Maçın geneline baktığımız zaman oyumcularım maçı kazanma azmi içerisinde mücadele ettiler. Maçin son dakikalarında talihsiz bir şekilde golle yememize rağmen maçı kazanmasını bildik ve aldığımız bu güzel sonuçtan memnunum. Rakibimizin karşında 90 dakika boyunca üştün bir oyun sergileyen oyuncularımı kutluyorum. Geride bırakmış olduğumuz maçlarımıza değil, Play-Off maçlarımızı önemsiyoruz" diye konuştu.
DAHA İYİ ÇALIŞACAĞIZ
En yakın rakibi ola 1074 Çankırıspor’a  Merzifonspor maçı galibiyeti sonrasında 17 puan fark  atıklarını vurgulayan  Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Patronu Kenan Yelek,” Lig’de kalan  son dört maçımıza bakıyoruz. Bunlardan ilki olan bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Ünye 1957 Spor maçını düşünmek zorundayız. Bu maçada diğer maçlarımızda gibi bu maçada daha iyi hazırlanacağız. Bunu unutmamak gerekiyor şampiyonluğu garantiledik tayipte gevşemek yok. Daha çok çalışmamızı gerekiyor. Ben ve futbolcularım bunu bilincindeyiz" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum