Piri Reis Mtal Dijital Dünyayı Yakaladı…

Samsun Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) desteği ile büyük bir adım attı.

Piri Reis Mtal Dijital Dünyayı Yakaladı…
13 Ekim 2020 - 15:05
Mesleki eğitimin desteklenmesi amacıyla hazırlanan “Dijital Pazarlanma ve Kümelenme atölyesi” projesi,  Oka desteği ile faaliyete geçirildi.
Okulun alanları içinde başta Bilişim Teknolojileri, Radyo Televizyon ve Gazetecilik bölümleri olmak üzere Muhasebe ve Finansman, Ulaştırma Hizmetleri ve Halkla İlişkiler bölümleri öğretmenlerinin ortak çalışmasıyla kurulan atölyede öğrencilerimize dijital pazarlama eğitimleri uygulamalı olarak veriliyor.
Günümüzün ve kuşkusuz geleceğin meslekleri arasında olan dijital pazarlamanın bütün bileşenleri öğrencilere öğretilerek onları geleceğe daha emin adımlarla hazırlamak hedefleniyor.
Okul da ayrıca yine öğrencilerin mesleki eğitimlerini geliştirme ve uygulama yapma imkânlarını artırmaya yönelik döner sermaye işletmesi ile birlikte PR Dijital Ajans kuruldu.
Yapılan çalışmaları anlatan Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Taner Alp, PR Dijital Ajans ve döner sermaye çalışmaları ile birlikte Piri Radyo ve Piri Web Tv’nin de yayın hayatına başlayacağını, öğrencilerin alanlarıyla ilgili her çalışmayı birebir uygulamalı olarak görmeleri amacıyla okulun bütün fırsatlarını avantaja çevirmek için çalıştıklarını ifade etti. Alp, bu süreçte desteklerini aldıkları Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ile Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’ye teşekkür etti. Okul idarecileri ve öğretmenlerine de minnettar olduklarını ifade eden okul Müdürü Alp, bunun bir ekip çalışması olduğunun altını çizdi.
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı desteği ile kurulan Dijital Pazarlama ve Kümelenme atölyesi ve döner sermaye çalışmalarının dünyayı sarsan salgın sebebiyle açılış programı yapılamadı ancak her bir bölüm ayrı ayrı hizmet ve faaliyetlerine başladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum