'Paylaşalım, Bayram Olsun' ile 3 bin eve kurban eti...

Atakum Belediyesi olarak geleneksel hale getirdikleri ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ uygulamasına Atakumluların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Her yıl olduğu gibi bu

'Paylaşalım, Bayram Olsun' ile 3 bin eve kurban eti...
03 Eylül 2017 - 11:39
Atakum Belediyesi olarak geleneksel hale getirdikleri ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ uygulamasına Atakumluların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ uygulamamıza bağışlarıyla destek olan hemşerilerimizin kurban paylarını, 3 bin civarında ihtiyaç sahibi aileye kapı teslimi yapıyoruz” dedi.
Geçtiğimiz yıl binlerce aileye kurban eti ulaştırdıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu bayram da geçtiğimiz bayram olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmaya, yüzlerini güldürmeye ve sofralarına katkı vermeye devam ediyoruz. Kurban etlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını isteyen vatandaşlardan toplanan kurban etleri, Atakum Belediyesi’nin modern tesislerinde hazırlanıp paketlendikten sonra ihtiyaç sahiplerine kapı teslimi yapılıyor” şeklinde konuştu.
10 TON BAĞIŞ, 3 BİN AİLE
Kampanyaya gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Vatandaşlarımız, kurban etlerini ulaştıracak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamamaktan yakınıyordu. Her yıl düzenlediğimiz bu uygulama sayesinde, çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldürmeye devam ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızdan alınan kurban etleri, gerçek ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. Geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da 10 ton civarında et bağışı toplayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere paketledik. Kampanya kapsamında kurduğumuz ekiplerimiz dur durak demeden bu etleri hazırlıyor, paketliyor ve sahiplerine teslim ediyor. Bayramın son gününe kadar bağış almaya ve etleri vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu yıl da 3 bin civarında sofraya kurban etini ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.
KURBAN BAYRAMI PAYLAŞMAKTIR
Hayırseverlere teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kurban bayramının en önemli özelliği, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına katkı sağlanmasıdır. Kurban bayramı paylaşmaktır. Bu noktadan hareketle yüzlerce hemşerimiz kampanyamıza destek vererek ‘Paylaşalım Bayram Olsun’ dediler. Tüm yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu bayram da geçtiğimiz bayram olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmaya, yüzlerini güldürmeye ve sofralarına katkı vermeye devam ediyoruz. Kurban bağışı yapmak isteyen ya da kurbanlık etlerden faydalanmak isteyen vatandaşlarımı günün her saatinde 444 40 55 numaralı telefondan ekiplerimize ulaşabilir” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum