Parayı Toplamak İle Parayı Harcamak İki Ayrı İştir!…

Fahri Doktora ve Hısarcıklıoğlu!

Parayı Toplamak İle Parayı Harcamak İki Ayrı İştir!…
12 Ağustos 2019 - 11:52
Fahri Doktora ve Hısarcıklıoğlu!...

TOBB bu ülkenin en eski ve en köklü Kuruluşlarından biridir. Bağrından başbakanlar ve bakanlar çıkartan bu kurum, zaman gelmiş hükümetleri acımasızca uyarmış ve eleştirmiştir. Son 20 yılda Özellikle başkan Rıfat Hısarcıklıoğlu döneminde kabuğuna çekilen bu kurum herkese şirin görünmekten öteye gidememiştir…
İş âlemi iyi biliyor ki (milli damat )Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanlığını ikisini bir arada getiremiyor.
Parayı toplamak ile parayı harcamak iki ayrı iştir…
Parayı toplayan harcayamaz. Böyle bir sistem olmaz…
Onun için iki ayrı bakanlık olarak Hizmet vermişlerdir.
İkisini birleştirmek ekonomiyi iflasa sürüklemektir…
Allah korusun…
Türk ekonomisi her gün daha kötüye gitmekte, iş adamları Concorda alarak iflası ertelemeye çalışmaktadır.
Kredi kartı borcu yüzünden evler, parklar yuvarlar dağılmakta, intiharların sayısı artmaktadır. Hal böyle iken Başkan Hısarcıklıoğlu ülke ekonomisi iyiye gidiyor, Bakan Albayrak bu işi çok iyi getirebiliyor diyebilmektedir.
Aslında Başkan Hısarcıklıoğlu (varlığım Türk varlığına armağan olsun) der gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine bu kadar uzun süre bu koltuktaki varlığımı size borçluyum demektedir.
TOBB Başkanı Fuat Miras’ın istifasının ardından Başkanvekili Ali Osman Ulusoy’un daveti üzerine yedekten asıl yönetime alınan Hısarcıklıoğlu ilk Genel Kurulda gençleştirme adı altında Ulusoy ve arkadaşlarını TOBB yönetiminden dışlarken, yerine önce Giresun Sanayi odası başkanı İbrahim Yamak’ı almıştı.
Bir sonraki Genel Kurulda Şadan Eren’i alarak çok kısa zaman sonra uyduruk bir sebep İle TOBB ve TTSO Meclis Başkanlığından istifa  ettirerek Trabzon’u TOBB Yönetim kurulundan silip atmıştır.
Samsun TSO başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu Başkan vekili, Rize TSO’dan bir kişiyi de TOBB yönetimine alan Hısarcıklıoğlu Kuruluş tarihi 1884 olan Trabzon TSO’ Yok saymıştır.
Başta memleketi Kayseri olmak üzere birçok ile en sonda Samsun’a okul yapıp bağışlayan Başkan Hisarcıklıoğlu’nun Trabzon iline çaktığı bir tek çivi yoktur.
Trabzon OBB un Akçaabat Söğütlü’de yapacağı yüksekokul çoktan unutulunca ona da boş küpe taş atmak kalmıştır! ...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum