Pandemi Sürecinde Uzaktan Eğitim Önemli

Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, “İlçemizde bulunan resmi ve özel okul-kurum müdürlerinin katılımıyla 2020-2021 Eğitim- öğretim yılı sene başı hazırlık ve planlama toplantısını düzenledik” dedi.

Pandemi Sürecinde Uzaktan Eğitim Önemli
06 Eylül 2020 - 23:18
Uzaktan eğitim faaliyetlerinin planlanarak öğrencilerin tamamının katılımıyla başarılı bir şekilde sürdürülmesinin önemini vurgulayan Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, “Okullarda yapılan mesleki çalışmalarda sağlık Bakanlığı'nın belirlemiş olduğu kriterlere göre hareket edilmesini istiyorum” dedi.
Başarılı Bir Şekilde Sürdürülmesinin Önemsiyorum
Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız yapmış olduğu açılış konuşmasında yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, “Pandemi sürecinde uzaktan eğitimin planlanarak öğrencilerin tamamının katılımıyla başarılı bir şekilde sürdürülmesinin önemsiyorum. Atakum ilçesinin nüfusunun sürekli arttığını ve bu ihtiyacı karşılayacak okul inşaatlarının yapımı devam ediyor. En kısa sürede içeresinde okullarınızı ı ziyaret edeceğim ”şeklinde konuştu.
Öğretmen Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyorum
Atakum ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik ise Atakum ilçemizdeki okulların her anlamda örnek ve başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, “Bu başarıda imzası bulunan okul idarecisi ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Okullarımızın 21 Eylül'de yüz yüze eğitime başlayacağı için okulun temiz belgesinin alınması ve okullarda gerekli fiziki düzenlemelerin yapılmasını istiyorum ”diye konuştu. Toplantı Şube müdürlerinin bölümleri ile ilgili bilgi vermelerinin ardından sona erdi.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum