Özkan, Mücadelemizi Yürüten Arkadaşlarımın Yanında Olacağım

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Samsun İl Başkanlığı görevine getirilen Öykü Özkan, ben örgüt içerisinde yetişen biriyim.

Özkan, Mücadelemizi Yürüten Arkadaşlarımın Yanında Olacağım
19 Şubat 2021 - 14:24 - Güncelleme: 19 Şubat 2021 - 14:30
Öykü Özkan yaptığı açıklamada; Örgütün içerisinde yetişmiş bu örgüt sayesinde bir şeyler başarmış, dostluklar edinmiş bir kadınım. Örgütsel mücadelemde yetişmiş olduğum olgular üzerinde, gençlik kollarındaki ve siyasi mücadeleler yürüten arkadaşlarımızın yanında olmak onlara yardımcı olmak en büyük gayretim olacaktır. Bu ülke için bende mücadele etmek istiyorum diyen her arkadaşıma, onlara hangi konuyla yardımım dokunacak ise üzerime düşen her görevi yerine getirmeye hazır olduğumu tüm Samsun kamuoyuna basın emekçisi olan sizler vesilesi ile bilgi vermekten onur duyuyorum.
Siyasi mücadelem hangi kademede, hangi yönetim seviyesinde olursa olsun önce halkımın sonra partim olan Cumhuriyet Halk Partisinin emrindeyim. Benden önce birlikte bayrağı devraldığımız İl başkanım, değerli büyüğüm, ağabeyim Furkan Demir'e partimiz için ve bize kattıkları için minnettarım. Mekânı cennet olsun.

Tüm Türkiye kamuoyuna sesleniyorum ki; "Tükenir elbet gökte yıldız, denizde kum tükenir. İnanın Mustafa Kemaller tükenmez" diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum