Özel Çocuklara Özel Destek!

BAŞKAN SARICAOĞLU'NDAN ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL  DESTEK SÖZÜ Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşar doğu mahallesinde bulunan Özgüven Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini makamın

Özel Çocuklara Özel Destek!
11 Şubat 2016 - 16:52
BAŞKAN SARICAOĞLU'NDAN ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL  DESTEK SÖZÜ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşar doğu mahallesinde bulunan Özgüven Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini makamında ağırladı.
Gezi turları için otobüs ve Rehabilitasyon merkezlerinin çevre düzenlenmesi konusunda destek isteyen öğretmenlere tam destek sözü veren Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada," Özel eğitimin önemini biliyoruz ve özel çocuklara fırsat verildiğinde, yeteneklerinin keşfedildiğinde başarılı işlere imza atacaklarını biliyorum "dedi.
HİZMETLERDE DESTEĞİMİZ TAM OLACAKTIR

Özgüven Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerinden okul hakkında bilgiler alan ve başarılarının devamını dileyen Başkan Sarıcaoğlu," Bir öğrencinin başarısının aynı zamanda aile ve toplum huzuru ve mutluluğu açısından da önemlidir. Özel çocuklarımız bizim için her zaman kıymetlidir. Belediye olarak onların her zaman yanındayız. İmkânlarımız dâhilinde bizlerden talep ettikleri hizmetlerde desteğimiz tam olacaktır. Çevre düzenlemesi ve otobüs desteğimizin sözünü veriyorum “diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum