Özdağ Samsun'da 4 İlçeyi Ziyaret Edecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Samsun'a geliyor. Atatürk'ün Samsun'a çıktığı iskelede sembolik yerel seçim başlangıcı yapacak Ümit Özdağ, iki günlük ziyaretinde Bafra, Atakum, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerindeki programlara katılacak.

Özdağ Samsun'da 4 İlçeyi Ziyaret Edecek
13 Aralık 2023 - 15:19
Zafer Partisi (ZP) Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Samsun'u ziyaret edecek. İki günlük Samsun programı, 14 Aralık Perşembe günü Bafra'da esnaf ziyareti ve teşkilatla buluşma ile başlayacak. 15 Aralık Cuma günü ise İlkadım, Atakum ve Tekkeköy ilçelerindeki programlara katılacak. Atatürk'ün Samsun'a çıktığı Tütün İskelesi'nde sembolik yerel seçim başlangıcı yapacak Ümit Özdağ, Çiftlik Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Samsun İl Başkanlığı'nda partililerle buluşacak Özdağ, daha sonra Atakum'da Zafer Gençlik Akademi Semineri'nde gençlerle bir araya gelecek. İki günlük program Tekkeköy'de basın buluşması ile sona erecek. 
İlçe Başkanları "Hazırlılar Tamam"
ZP İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne, kurtuluş meşalesinin yandığı ilk adım şehrinde Atatürk izinde Türk milliyetçilerinin lideri Ümit Özdağ'ı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Zafer Partisi Samsun'da yerel seçim çalışmalarının ilk adımını Genel Başkanımız Ümit Özdağ ile birlikte atacak" dedi. ZP Tekkeköy İlçe Başkanı Ümit Kılıç, yoğun programı olmasına rağmen 1 günlük ziyaretin 2 güne çıkartılmasını sağladıklarını dile getirerek, "Türk milletinin umudu Genel Başkanımız Ümit Özdağ, Tekkeköyümüze gelecek. Tekkeköylüler, Samsun'un ve Türkiye'nin ümidini bağrına basacak. Liderimiz, burada hem Tekkeköylülerle bulaşacak hem de basınla bir araya gelecek" diye konuştu. ZP Canik İlçe Başkanı Mitat Oytun ise, "Genel Başkanımız Samsun'da 4 ilçeyi ziyaret edecek. Yoğunluk nedeniyle ne yazık ki programda Canik yer almıyor. Ancak Genel Başkanımızın bir sonraki ziyaretinde Canik için özel program sözü aldık" ifadelerini kullandı. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum