Öz Sağlık Sen'den Hak-iş ve Türk-İş Sendikalarına Salvo...

Ülkem İş Konfederasyonu Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal SARI Hak-iş ve Türk-İş Sendikalarını topa tuttu.

Öz Sağlık Sen'den Hak-iş ve Türk-İş Sendikalarına Salvo...
28 Nisan 2023 - 10:30
Öz Sağlık Sen İl Başkanı Sarı Kamuda çalışan 700 Bin İşçi için masaya oturan Türk-İş ve Hak-iş Sendikalarını sert bir dille eleştirdi.
Bir TV programında Kamu çerçeve protokolü ile alakalı 700 bin işçiyi ilgilendiren zam sorusuna Bakan Bilgin sendikalar 12.500 teklif etti, bizde 12.000 teklif ettik dedikten sonra kamu işçilerinden ve diğer sendikalardan tepki geldi.
Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal SARI da bakan bilginin açıklamasından sonra sosyal medya hesaplarından tepki göstererek şu ifadelere yer verdi.
Sarı açıklamasında; Ben demiyorum Çalışma Bakanı diyor iyi okuyun. Günlerdir masaya oturup kalkıyorsunuz 15.000 kırmızı çizgimizdi diyordunuz, meğer işçiyi masada satmışlar ve o yüzden oyalama taktiği yapmışlar.
Ancak o işçiden aldıkları aidatlar fitil fitil burunlarından gelir ve bu işçinin ahı tutar. Ben tüm işçi kardeşlerimize sesleniyorum. Toplu geriye dönük ücretlerinizi aldıktan sonra bu iki sendikadan istifa ederek tepkinizi gösterin.
Biz Öz Sağlık Sen olarak her zaman yanınızda olduk olmaya devam edeceğiz. Ben buradan Sayın Çalışma Bakanı Vedat Bilgin beye de çok teşekkür ediyorum bunların gerçek yüzünü işçiye gösterdi.
 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum