Öz Sağlık Sen'den Çarşamba ve Terme Devlet Hastanelerine Ziyaret

Ülkem İş Konfederasyonu Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal SARI Yeni göreve başlayan Çarşamba ve Terme devlet hastanesi başhekimlerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Öz Sağlık Sen'den Çarşamba ve Terme Devlet Hastanelerine Ziyaret
03 Eylül 2021 - 20:25
Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Sarı; Önce Çarşamba Devlet hastanesi başhekimi olarak göreve başlayan Uzman Dr. Uğur Sezgin'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Başkan Sarı ziyaretin sonunda başhekim Sezgin'e plaket takdim ederek Sezgin'e görevinde başarılar diledi. Ziyareti nedeniyle memnun olduklarını ifade eden başhekim Uğur Sezgin başkan Köksal Sarı’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretin ardından hastane personelini de ziyaret eden başkan Sarı personellerin sıkıntılarını dinleyerek sorularına cevap verdi.
Ardından Terme devlet hastanesi başhekimliğine getirilen Uzman Dr. İsmail Cihan Mutlu'ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren başkan Sarı Başhekim Mutlu'ya plaket takdim etti.
Çarşamba ve Terme benim sevdam; Her iki başhekime ve hastane personeline ziyareti esnasında Çarşamba ve Terme benim sevdam demesi de bu iki ilçeye olan ilgisini ortaya koyarak ne mesaj verdiği akıllarda soru işareti oluşturdu.
Bu iki ilçeyi sık sık ziyaret eden başkan Sarı ileriye dönük bu iki ilçeye daha iyi yerlerde hizmet etmek nasip olur demesi de dikkatlerden kaçmadı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum