ÖRS, BABALARIMIZIN GÜNÜNÜ UNUTMADIK

Türk Kızılay’ı Canik şubesi başkanlığı tarafından kuruluşunun 150 ‘inci yıldönümü nedeni ile babalar gününü kutlamak için Samsun'un Canik ilçesindeki Teknepınar Mahallesinde

ÖRS, BABALARIMIZIN GÜNÜNÜ UNUTMADIK
18 Haziran 2018 - 00:20
Türk Kızılay’ı Canik şubesi başkanlığı tarafından kuruluşunun 150 ‘inci yıldönümü nedeni ile babalar gününü kutlamak için Samsun'un Canik ilçesindeki Teknepınar Mahallesinde.
Türk Kızılay’ı gönüllüleri babalar günü nedeniyle kırsalda babaları yalnız bırakmayarak onların yanında oldu. Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs tarafından hazırlanan hediyelik eşyalar yine gönüllüler eşliğinde babalara teslim edildi. Ayrıca Ramazan bayramının üçüncü günü yapılan etkinlikte hem babaların babalar günü kutlandı hem de bayramlaşma gerçekleştirildi.
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Türk Kızılay’ının 150 ‘inci yılını kutladığımız bu günlerde hem babalar gününü. Hem de halkımızın Ramazan Bayramını kutladık. Bu arada babalarımıza  bir farkındalık oluşturarak  babalar günün ’de Burada maksadımız ailenin yükünü omuzlarında taşıyan babalarımızın bir günde olsa yanlarında olduk. Unutulmamalarına adına bir gün dahi olsa hatırlanmalarıdır. Biz Kızılay olarak her zaman olduğu gibi bugünde babalarımızın yanındayız. Biz unutturmuyoruz“ dedi.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum