Ordu'da Depremzedeler İçin Oynandı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremden etkilenen 10 ilde yaşanan can kayıpları ve büyük yıkımlarda nedeniyle yaşanana mağduriyetler için Ordu’da oynan özel müsabakayı Samsunspor 4-3 kazandı.

Ordu'da Depremzedeler İçin Oynandı!
22 Şubat 2023 - 20:47

Kahramanmaraş’da meydana gelen iki depremden etkilenen 10 ilde yaşanan can kayıpları ve büyük yıkımlarda yaşanana mağduriyetleri gidermek için Ordu’da oynanan özel maçta Samsunspor müsabakayı 4-3 kazandı.
Orduspor 1967 A.Ş. takımı sahaya Ömürcan, İsmail, Yusuf, Mümin, Erdinç, Uğur, Ufuk, Bilal, Metin, Harun ve Abdülkadir 11’i ile çıktı. İkinci yarıya da Ahmet, Serhan, Gökay, Adem, Serhat, Mustafa Keskin, Güney, Cevatcan, Batuhan, Mustafa Bayhan, Doğukan, Yusuf, Arda, Ferdi oyuna dahil oldu.
Yılport Samsunspor maça Halil Yeral, Kadeem Harris, Bedirhan Çetin, Yusuf Abdioğlu, Eleno Yeğen, Ali Ülgen, Yusuf Emre Gültekin, Emre Demir, Cihan Kahraman, Polat Yaldır ve Tomane ilk 11’i ile başladı. İkinci yarıda ise Ali Taha Demir, Enes Balak, Ali Kaan Güneren, Celil Yüksel, Guel, Soner Aydoğdu ve Ahmet Sağat oyuna dâhil oldu.
İlk yarısı 2-2 biten maçı Yılport Samsunspor 4-3 kazandı. Maçta Samsunspor’un golleri ilk yarıda Cihan Kahraman, Ali Ülgen, ikinci yarıda da Polat Yaldır ve Tomane’den geldi. Orduspor 1967 A.Ş. takımının gollerini ise Harun Özcan, Mümin Pazarlı ve Gökay Eser kaydetti.
Karşılaşmayı Ordu bölgesinden Adem Cinek, Çağrıcan Pazarcıklı, Erdoğan Sertan Akman yönetti. Dördüncü halem olarak ise Haluk Gürsoy görev aldı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum