Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Personeli, 40 Ünite Kan Bağışladı…

ZABITA TEŞKİLATINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ… Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Personeli, 40 Ünite Kan Bağışladı…
30 Eylül 2014 - 18:51
ZABITA TEŞKİLATINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ…

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu.

40 ÜNİTE KAN BAĞIŞLANDI…

Altınordu ilçesinde Zabıta Dairesi Başkanı Hulusi Yılmaz, İhtisas Şube Müdürü Hayati Ağıl, Trafik ve Güvenlik Şube Müdürü Arif Tokaç ve Zabıta Memurlarının katıldığı kan bağışı kampanyasında, yaklaşık 40 ünite kan toplandı.

Zabıta Dairesi Başkanı Hulusi Yılmaz yaptığı açıklamada Büyükşehir Zabıta Teşkilatı olarak, sosyal sorumluluk projelerinin içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Yılmaz açıklamasında, bu tür organizasyonların her zaman içinde olacaklarını belirterek, “Zabıta Dairesi çalışanları olarak sosyal projelere destek vereceğiz” dedi.

Kan Merkezi sorumlusu Bünyamin Uzunlar ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta teşkilatına konuya gösterdiği hassasiyetten dolayı Zabıta Dairesi Başkanı Hulusi Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum