ONLARIN Kİ BİR AŞK HİKÂYESİ!

Başlar Unlu Gıdanın ortaklarından ve Liman Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Süleyman Baş, gönlünü verdiği Songül Aydın ile dünya evine girmek için ilk adımı attılar

ONLARIN Kİ BİR AŞK HİKÂYESİ!
21 Haziran 2019 - 21:48
Başlar Unlu Gıdanın ortaklarından ve Liman Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Süleyman Baş, gönlünü verdiği Songül Aydın ile dünya evine girmek için ilk adımı attılar.
ONLARIN Kİ BİR AŞK HİKÂYESİ!
Mutluluktan uçuyorlar. Aşkları ve sevgileriyle her şeyin önüne geçtiler. Tanıyan tanımayan herkes Onların sevgilerine adeta şapka çıkartıyor. Liman Mahallesi’nin ‘Sülosu’ dünya evine giriyor.
BİRBİRİMİZ İÇİN YARATILDIK!
Merhum Adnan Baş ve Emirhan Baş’ın tek oğlu olan Süleyman Baş nihayet evleniyor. Genç çift birbirlerine gönülden bağlı. Sürpriz bir evlenme teklifi yapan damat adayı gelin adayından ‘evet’ yanıtını alınca ‘dünyalar benim oldu. Biz birbirimiz için yaratılmışız! dedi. Baş ve Aydın ailelerinin de iznini alan gençler aile arasında nişanlandılar. Gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi.
İKİ KIZIM OLDU
Damat adayının annesi Emirhan Baş, çok mutlu olduğunu söyledi. Babasının da bu mutlu gününü görmesini çok istediğini belirterek, ‘Bir kızım vardı. İki kızım olacak. Onların mutluluğu benim mutluluğum. İyi olsunlar vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirsinler. Bu mutluluk anlatılmaz. Şansları ve bahtları açık olsun. Mevlam herkesin evladını korusun’ dedi.
DÜĞÜNÜMÜZE HERKES DAVETLİ
Mutlu genç çift Süleyman Baş ve Songül Aydın herkesin mutluluğu hak ettiğini söylediler.
Ancak, özveri, saygı, sevgi ve fedakârlığın evlilikte ilk sırada yer aldığını ifade ederek; ‘Bu mutlu günümüzde yanımızda olan olmayan herkese çook teşekkürler. Düğünümüze herkesi davet ediyoruz’ diye konuştular.
TUFAN İPEK



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum