Öner'den Sinop Valisi Karaömeroğlu'na Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, “Ankara Altındağ’a Kaymakamı iken Valilik kararnamesi ile Sinop Valiliğine atanan Sayın Valimiz Erol Karaömeroğlu’nu makamında ziyaret ettim ve kendisine yeni görevinde başarılar diledim” dedi.

Öner'den Sinop Valisi Karaömeroğlu'na Ziyaret
05 Temmuz 2020 - 23:08
Ankara Altındağ’a Kaymakamı iken Valilik kararnamesi ile Sinop Valiliğine atanan Erol Karaömeroğlu’nu makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, “2008- 2010 yılları arasında Vezirköprü’de kaymakamlık yapan Sayın Erol Karaömeroğlu kendisinin yarı Vezirköprü’lü olarak saydığı için adeta ilçeye adamış bir mülkü amirdi” dedi.
Vezirköprü’nün Sevgisini Kazandınız
Sayın Valimiz Erol Karaömeroğlu Vezirköprü’de kaymakamlığı süre içinde çalışkanlığı ile halkın sevgisini kazandığını vurgulayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, “2008-2010 yılları arasında Vezirköprü’de kaymakamlık yapan Sayın Valim kendiniz Vezirköprü’lü olarak saydınız iki yıl süre içerisinde Altınkaya Kanyonunun turizm kapsamına alınmasını sağladınız. Daha sonra Vezir suyu Tabiat Parkının projesini yaptırıp, sonradan Belediye’yi ortak yaparak dâhil ettiniz. Vezirköprü’ye yapmış olduğunuz büyük hizmetinizde dolayı ilçe sizi unutamıyor” diye konuştu.
Sinop’a Kalıcı Eserler Bırakacağım
Vezirköprü halkına selam gönderen Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, “Görev yaptığım güzel ilçemi ziyaret etmeyi hedefliyorum. Her gittiğim ilçede kalıcı eşelerler bırakarak ayrıldım. Ayrıca Sinop iline Vali olarak geldiğim günden itibaren kalbimiz Sinop için atmaya başladı. Hayra anahtar, Şer’e kilit olacağız. inşallah. Takip etmemiz gereken birçok proje var.  Bunların başında meydan ve millet bahçesi projemiz geliyor. Sinop kalesini cevresin de bulunan çarpık yeleri kaldırıp, kalenin öne çıkmasını sağlayacağız. Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'un destekleriyle projeyi en kısa sürede tamamlayacağız. Karatenizin incisi Sinop’tan Samsunlu hemşerilerimize selamlar. Beni ziyaret ettiğiniz için size teşekkür ediyorum. Samsun’a geldiğim zaman iade-i ziyarette bulunacağım” şeklinde konuştu.    Ziyareti Kayık Takdimi İle Taçlandırdı
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ziyaretin anısına Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner’e üzerinde Sinop Valiliği yazan kayık takdim etti.
Köksal ÖNER
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum