Reklam
Reklam
Reklam

OMÜ, Üniversite Tanıtım Fuarı'nda

OMÜ tanıtım uzmanları ve öğrencileriyle üniversiteli olmak isteyen gençlere kılavuzluk etti.

Reklam
OMÜ, Üniversite Tanıtım Fuarı'nda
08 Mart 2023 - 09:52
Reklam
Üniversiteler ile adayları buluşturan Üniversite Tanıtım Fuarı, EKET Fuarcılık organizasyonunda 6. kez kapılarını Samsun’da açtı.
Samsun kent merkezindeki Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen fuar kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) başta olmak üzere Türkiye’den birçok devlet ve vakıf üniversitesi de stant açarak üniversite adaylarıyla buluştu.
Pek çok üniversite tek bir platformda
Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle düzenlenen ve adayların birçok üniversiteyi aynı platformda tanıma şansına sahip olduğu Üniversite Tanıtım Fuarı’nda; birçok akademisyen tarafından lise son sınıf öğrencilerine ve psikolojik danışman/rehber öğretmenlere yönelik eğitim seminerleri verildi.
Fuardaki katılımcı üniversitelere mensup öğrenci ve öğretim görevlileri ile bölüm tanıtım sohbetlerinin de olduğu etkinliklerde; üniversite hayali kuran tüm aday öğrencilere ücretsiz on-line deneme sınavı hediye edildi.
OMÜ’lü tanıtım uzmanları da doğru ve isabetli tercih için rehberlik ediyor
OMÜ de kurmuş olduğu stantla ilgiyi üzerine çekerken OMÜ’lü tanıtım uzmanları doğru ve isabetli tercih konusunda adaylara bire bir danışmanlık hizmeti verirken, diğer yandan öğrenciler de mensubu oldukları OMÜ’nün ayırt edici özellikleri ile kampüs hayatını canlı sohbet ortamında adaylara anlattı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum