OMÜ Standı Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor....

Bu yıl Samsun’da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST Karadeniz’in üçüncü gününde de ziyaretçi akını yaşandı.

OMÜ Standı Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor....
02 Eylül 2022 - 18:36
Çarşamba Havalimanında gerçekleştirilen ve 6 Eylül’de sona erecek olan Festivalin paydaşı olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) standı misafirlerini ağırlamaya devam etti.
Sergilediği çalışmalar ve eğlenceli aktivitelerle ziyaretçilerin dikkatini çeken OMÜ standının, TEKNOFEST’in üçüncü gününde ilk konuğu TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal oldu.  Mandal, görevli personel ve öğrencilerle sohbet etti.
TEKNOFEST’in üçüncü gününde OMÜ standının bir diğer konuğu ise Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Balıkçı ve Başkan Yardımcısı Kadim Budak oldu. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ile TEKNOFEST hakkında görüş alışverişinde bulunan TENMAK Başkanı Balıkçı ve Başkan Yardımcısı Budak’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren ve Prof. Dr. Mahmut Başoğlu da eşlik etti.
Samsun Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy’un da ziyaret ettiği OMÜ standında Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik de ağırlandı. Rektör Ünal ve Rektör Yardımcıları tarafından ilgiyle karşılanan misafirler ziyaretlerden memnun bir şekilde ayrıldı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum