Öğretmenlerimizi Saygıyla Anıyorum

Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Öğretmenlerimiz Milli değer yargılarımızı kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan canlı bir araçtır" dedi.

Öğretmenlerimizi Saygıyla Anıyorum
24 Kasım 2019 - 21:29
Manevi değeri olan 24 Kasım Öğretmenler günüde Canik ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ile bir araya gelen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, “Değerli öğretmenlerimiz. Eğitim ülkelerin kalkınmasında, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine sıçramasındaki önemli değer taşlarındandır. Medeniyetler açısından meşakkatli bir yolculuk ve süreçtir. Hayatın her alanındaki nitelikli gelişmenin temelinde sağlam bir eğitim altyapısının olduğu da yadsınamaz bir gerçektir.  Bu nitelikli gelişmenin ve yolculuğun mimarları da eğitimcilerimiz, cefakâr öğretmenlerimizdir “dedi.
ÖĞRETMENLERİMİZİN GÖREVLERİ KUTSALDIR
Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanı olarak 2013 yılında göreve geldiklerinin altını çizen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Türk Kızılay'ı olarak, bu güne kadar yaptığımız çalışmalarımızı değerli eğitimcilerimizle birlikte yaptık. Onların engin bilgilerinden yararlanarak en iyisini yakalamaya çalıştık. Bundan sonrada değerli öğretmenlerimizle birlikte çalışmalarımıza hız vererek en iyisini yakalama çalışacağız. Türk Kızılay’ı 151 yıldan bu yana yürüttüğü çalışmaları gelecek nesillere aktarmaya çalıştığından asırlık bir çınar haline gelmiştir. Bunun sebebi de eğitime ve eğitimciye verilen değerdir" diye konuştu.
BUGÜNÜN ANLAMI BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK
Canik ilçesinde eğitim camiası ile omuz omuza vererek hareket ettikleri vurgulayan Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Geleceğini sağlam temellere dayandırılmış bir eğitime ve bu eğitimin de öğretmene dayalıdır. Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüz Millete değer olarak tarihi süreç boyunca kurduğu eğitime verdiği büyük değerlerde ortadır. En iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğu sözünden hareketle ve yatırımın güzide uygulayıcıları olan tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum. Bu arada aramızdan ayrılarak ahirete intikal eden öğretmelerimizde rahmetle anıyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum