Öğretmenlerimize Yıkanabilir Maske Dağıttık

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla Canik Bilgi Okulları sponsorluğunda Canik Halk Eğitimi Merkezinde üretilen yıkanabilir maskeler, ilçe Milli Eğitim personeline ve tüm okullarda görevli öğretmenlere hediye edildi.

Öğretmenlerimize Yıkanabilir Maske Dağıttık
13 Ekim 2020 - 21:10
Milli Eğitim personeline ve ayrıca İlçesindeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlere maskelerini elleriyle takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “Pandemi sürecinde her türlü fedakârlıklarla uzaktan eğitimi verimli kılan, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte özlemle ve şevkle okullarındaki görevlerine dönen kıymetli öğretmenlerimiz bu küçük hediyelerden çok daha fazlasını hak ediyorlar. Canik Bilgi Okulları’na sponsorlukları için, Canik Halk Eğitim Merkezimize de üretim konusundaki destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Bizler Birer Eğitimciyiz
Pandemi süresince ilçe okullarında verilecek olan yüz yüze eğitimin her zaman destekçisi olduklarını vurgulayan ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “Covid-19 sürecinde okullarımızda eğitim verecek öğretenlerimizle birlikte geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirip topluma kazandırmayı hedefliyoruz. Canik Milli Eğitim Müdürlüğü olarak biz her konuda büyük bir aileyiz. Bizlerden desteğin esirgemeyen, ayrıca başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, olmak üzere Samsun Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun Esen’e ilçe Kaymakamımız Sayın Mahmut Halal’a velilerimiz adına teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum