ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Samsun'un İlkadım İlçesindeki Kılıçarslan Ortaokulu Müdürü Kemalettin Akın,"24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile okul aile birliği üyelerinin Golf Restaurant'ta organize etmiş olduğu akşam yemeğinde b

ÖĞRETMENLER GÜNÜ YEMEĞİNDE BULUŞTULAR
28 Kasım 2017 - 18:15
Samsun'un İlkadım İlçesindeki Kılıçarslan Ortaokulu Müdürü Kemalettin Akın,"24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile okul aile birliği üyelerinin Golf Restaurant'ta organize etmiş olduğu akşam yemeğinde bir araya geldik“ dedi.
Gün boyu farklı etkinliklerle 24 Kasım Öğretmenler Günü Hem okulda hem de Okul dışında kutladıklarını belirten Müdürü Kemalettin Akın," Sabahın ilk saatlerinde okula geldiklerinde öğretmenlerini ellerinde bir gül ve bir mektupla bekleyen öğrenciler öğretmenlerini unutmadılar. Okul panosu öğrencilerin öğretmenler için yapmış oldukları karikatürize edilmiş fotoğraflarla süslendi. Öğle arasında öğretmenlerin tamamının resminin bulunduğu bir pasta kesilerek Öğretmenler Günü etkinlikleri devam etti. Gün boyunca teneffüslerde öğretmen şarkıları ile öğretmen şiirleri okundular“ dedi.
BİZ OKUL İYİ BİR AİLEYİZ
Müdür yardımcıları okulun öğretmenleri ve okul aile birliği üyeleri katıldığı akşam yemeğine açıklama yapan Okul Müdürü Kemalettin Ak,"  Tüm öğretmen arkadaşlarıma göstermiş oldukları özverili Gayretli ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşık 11 aydır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım iyi bir takım iyi bir ekip kurdular. Ben de bu güzel ekibin için olmaktan mutlu duyuyorum. Yemek güzel duygu ve düşüncelerle sona erdi “diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum