Öğrencilerin 'Taşçı' sevgisi

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen Aşure Gününde öğrencilere seslenen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmasının ardından öğrencilerin sevgi gösterileri arasında kaldı

Öğrencilerin 'Taşçı' sevgisi
24 Ekim 2015 - 20:12
Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen Aşure Gününde öğrencilere seslenen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmasının ardından öğrencilerin sevgi gösterileri arasında kaldı.

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen Aşure Günü etkinliğine katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Atakum İlçe Kaymakamı Ali Bakoğlu ile Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadri Bektaş’ın da katıldığı Aşure Günü etkinliğinde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, öğrencilere ‘çok çalışın’ mesajı vererek, “Ülkemizin daha da gelişmesi ve hedeflerine ulaşması için sizlerin daha çok okuması, daha çok bilgi sahibi olması ve yetişip ülkenize faydalı bireyler olmanız gerekiyor. Çok ders çalışın, çok okuyun. Bizler sizler için varız ve sizlerin daha iyi yarınlarda yaşayabilmesi için çalışıyoruz. Yarın bu makamlarda sizler olacaksınız. Aynı makamlarda büyüyünce sizler olacaksınız “ diye konuştu.
Konuşmasının ardından okul yöneticileri ve öğretmenleriyle sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, okul çıkışında ise öğrencilerin sevgi gösterilerine maruz kaldı. Başkan Taşçı’dan imza isteyen öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı da çekindi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı öğrencilere tohumlu kalem dağıtarak, “Doğa sevgisini en üst düzeyde yaşayın. Bu kalemlerdeki tohumları toprakla buluşturun” diye çağrıda bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum