ÖĞRENCİLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Samsun'un Canik İlçesindeki Dereler  ilkokulu ve Ortaokulu öğrencileri kimsesizlerin yanında olan Türk Kızılay’ı Canik Şubesine ihtiyaç malzemesi toplayarak yardımda bulundular

ÖĞRENCİLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
15 Mayıs 2018 - 11:58
Samsun'un Canik İlçesindeki Dereler  ilkokulu ve Ortaokulu öğrencileri kimsesizlerin yanında olan Türk Kızılay’ı Canik Şubesine ihtiyaç malzemesi toplayarak yardımda bulundular.
Dereler ilk- Ortaokulu öğrencileri ve Hayat Paylaştıkça güzel projesi kapsamında Ramazan öncesinde kolları sıvayarak kendi imkanlarını zorlayarak gıda ve giysileri topladılar ve ihtiyaç sahiplerine verilmesi için kolilere koyarak Türk Kızılay’ı Canik Şubesine bağışta bulundular. İngilizce Öğretmeni Burcu Yıldız Birinci ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Emine Yalçınkaya’nın öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında ufak kalpler büyük gönüllülük göstermişlerdi. Öğrencilerin kendi gönüllerinden kopan ihtiyaç malzemeleri Canik Türk Kızılay’ı Başkanı tarafından makbuz karşılığında teslim alındı. Öğrenciler kendileri kolileri araca yerleştirerek küfran ayı başlamadan yardımlaşma örneğini gösterdiler.
ANLAMLI DESTEĞE TEŞEKKÜR
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Büyük gönüllü  öğrencilerin Okul idarecileri ve öğretmenleri ile birlikte hazırlamış oldukları proje kapsamında topladıkları malzeme Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Bizler Türk Kızılay’ı gönüllüsü olarak Türk Kızılay Gönüllülerinin desteği ile yakta durmaktayız. Bizlere destek veren Dereler ilk-Orta Okulu öğrencilerinin kendilerine, velilerine, Okul Müdürü Yakup Aydın’a ve Projeyi gerçekleştiren Emine Yalçınkaya beyefendiye ve ayrıca Burcu Yıldız Birinci hanımefendilere teşekkür ediyorum“ dedi.
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Dereler İlk-Ortaokulu Müdürü Yakup Aydın, ”Kimsesizlerin kimsesi olan Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Küfran ayında bir nebzede katkımız varsa ne mutlu bize projeyi gerçekleştiren öğretmenlerime ve destek veren öğrenci ve velilerime teşekkür ederim“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum