Öğrencilerden Kıbrıs Gazisinin Evinde İftar!...

Samimi iftar programında Vezirköprü Yurt Müdürlüğü öğrencileri, Kıbrıs Gazisi Mehmet Zengin'in evinde temizlik yaparak iftarı hazırladı.

Öğrencilerden Kıbrıs Gazisinin Evinde İftar!...
21 Mart 2024 - 11:45
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'nin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, paylaşım ve dayanışmanın önemini vurguladı.
Samimi Bir Program Oldu
Vezirköprü Yurt Müdürlüğü öğrencilerinin Ramazan Etkinlikleri Kapsamında, durağı Kıbrıs Gazisi Mehmet Zengin’in evi oldu. İftar öncesinde öğrenciler, Kıbrıs Gazisi Mehmet Zengin’in evinde temizlik yaparak, hazırlıkları gerçekleştirdi. Gönüllü gençlerin yaptığı hazırlıkların ardından Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, iftar programı katıldı. Kıbrıs Gazisi Mehmet Zengin ve ailesi gerçekleştirilen iftar samimi bir ortamda geçti.
Ramazan Ayı Bereket Ayıdır
Kıbrıs Gazisi Mehmet Zengin’in anılarını anlattığı iftarda konuşan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, “Ramazan aynı bereket ayıdır. İmkânı olanın ihtiyaç duyana yardım ettiği, paylaşıldıkça güzelleşen bir aydır. Kıymetli öğrencilerimizle birlikte, güzel ülkemiz için Gazi olan Mehmet Zengin amcamızla birlikte iftarımızı yaptık. Bizlere evinin kapısını açtığı için kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum