ÖĞRENCİ KONSEYİ' NDEN AŞURE İKRAMI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Muharrem ayı vesilesiyle Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde öğrenim gören öğrencilere aşure ikramında bulundu

ÖĞRENCİ KONSEYİ' NDEN AŞURE İKRAMI
27 Eylül 2018 - 10:39
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Muharrem ayı vesilesiyle Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde öğrenim gören öğrencilere aşure ikramında bulundu.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi, Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’ndeki öğrencilere Çarşamba Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği organizasyonda aşure ikramında bulundu. Kampüs kafeteryasında gerçekleştirilen ikrama, Çarşamba Belediyesi Başkanı Hüseyin Dündar, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeliğil, Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Onur Şen, Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilcisi M. Enes Başar, öğretim elemanları, personeller ve öğrenciler katıldı.
GÜZEL ÇARŞAMBA'MİZA HOŞ GELDİNİZ
Çarşamba Belediye Başkan’ı Hüseyin Dündar’ın bizzat ikramlarıyla başlayan organizasyonda, Başkan Dündar “2018-2019Akademik Yılı’nın hayırlı olmasını dilerim, Muharrem Ayı içerisinde olmamız sebebiyle bu anlamlı organizasyonda sizler ile buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Mustafa Kemal Güneş Doğdu Kampüsü’müze yeni gelen öğrencilere hoş geldiniz diyorum. İlçemizde bulunan dört binden fazla öğrencinin ilerdeki meslek hayatlarında iyi yerlere geleceklerini inanıyorum” dedi.
ŞEN’DEN, BAŞKAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR
Organizasyon hakkında konuşan Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Onur Şen, “Öncelikle bu anlamlı etkinlik için gerekli izinleri sağlayan dekanlık yönetimlerine ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkan’ımız Hüseyin Dündar’a, öğretim elemanlarına ve katılan tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu. Şen, Öğrenci Konseyi Başkanlığı ve Yönetimi olarak öğrenci arkadaşlarımız için birçok etkinliği daha hayatta geçirmek istediklerini belirtti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum